Det er en velkjent sak at vi sitter for mye, men hva gjør det egentlig med kroppen vår? Og hva gjør vi egentlig for å endre på det?

Ole Petter har gjennom sine 40 år som fysioterapeut sett at folkehelsa er på dalende kurs, og det har gitt han motivasjonen til å lage noe som kan forbedre situasjonen. Han startet derfor Trabbic AS i slutten av 2015, men har jobbet med å utvikle produktet helt siden 2008.

Produktet er et ergonomiprodukt som handler om stående arbeidsplass, det vil si et bevegelig underlag som aktiviserer hele kroppen, og forebygger risikoen for belastningproblematikk og utvikling av fysiske og mentale plager. Med Trabbic Work & Surf Active Working Concept, med andre ord – en hev og senk-pult,  og tilhørende ståbrett, vil han få folket opp av kontorstolen.

Dette ønsker han å få inn helt fra barneskolen, og er allerede inne i skolen i noen kommuner. Det å endre folks arbeidskultur helt fra de er små, vil ha positive virkninger på plager som blant annet hodepine, søvnproblemer, og nakke-problemer. Han vil rett og slett bruke sin kunnskap og sin kreativitet på det han vet funker.

På slutten av 90-tallet etterlyste han et miljø for gründere, for å slippe å sitte alene med ideene sine. Helt tilfeldig kom han tidligere i vinter i kontakt med noen som anbefalte Gründerhub. Han ser stor nytte i å være med ved å blant annet få spennende tilskudd i nettverket sitt, deriblant samarbeidspartnere og investorer.

Ole Petter er nå på jakt etter noen som kan være med å bidra til å løfte dette konseptet. Målet er selvfølgelig å få produktene sine inn i skoler, og på arbeidsplasser der man sitter mye. Ringvirkningene av det vil være blant annet mindre plager, og en sterkere kropp.

Er du den han er på jakt etter? Eller kjenner du den han er på jakt etter? Ikke vær redd for å ta kontakt.
Du kan kontakte han ved å besøke enten trabbic.no, eller Trabbic på Facebook. Der kan du selvfølgelig også lese mer om produktet.