Markering av 1 års dagen var preget av flere høydepunkter for byens innovative kontorfelleskap. Vi feiret dobbel utvidelse av lokasjon, fikk overrekkelse av byvåpen, hyllet medlemmene med musikkvideo og holdt gründerpub i Slakter Sørensens lokaler. 

Ordføreren har ikke som vane å dukke opp på 1 års-markeringer, så dette var veldig stort for oss! 

Endelig var dagen der. CoWorx fylte 1 år. Det var selvfølgelig storstilt feiring torsdag forrige uke, og i samme forbindelse markerte vi åpning av 2. etasje før vi brakte festen videre til gründerpub hos Slakter Sørensen.

Festen startet kl 18 og resepsjonen i 3. etasje og fylte seg raskt opp av ca. 60 flotte feststemte gründere, samarbeidspartnere, næringsliv og spesielt inviterte. Det var bobler i glassene og tapas på tallerkener.

f.v. Mona Krahl fra Minos, Anja Berle og Kirsten Olsson fra Konsulentas
f.v Anne Karen Sædberg, Ida Aanmoen og Marianne Skaar fra Value Accounting.
f.v. Thor Helle fra God Driv, Terje Klungland -daglig leder CoWorx og Rune Solberg fra Rude AS.
Nina Rødøy fra Regnskapsavdelingen og Thor Helle fra God Driv.

Etter en god time med mingling var det tid for taler. Terje åpnet med å takke alle som har stått på og bidratt til at dette har latt seg gjøre. Terje, som elsker å synge (ikke det samme som å kunne det) avsluttet med en kreativ video hvor han selv hadde hovedrollen. Videoen var en hyllest til alle medlemmene på CoWorx. Fantastisk!

Forsamlingen er klar for taler
Følger godt med på Terjes tale
Terje i sitt rette element

Så ville selveste ordføreren, Harald Furre, som selv har vært gründer si noen ord til CoWorx- Terje og medlemmene. Han avsluttet sin tale med å overrekke byvåpenet og blomster til Terje og utbrakte en skål til alle som var med på feiringen. Da Terje spurte om han måtte forte seg videre, svarte Ordføreren; “nei han skulle jo på gründerpub!” Til publikums store fornøyelse.

Flott tale fra selveste ordføreren
Stolt mottaker av byvåpenet
En skål for et suksessfullt år

Etter taler var det tid for et av høydepunktene denne kvelden, nemlig åpning av 2 etasjen. Det skulle selvsagt være høytidelig, Ordføreren, utstyrt med Ordfører-smykket sitt, klippet båndet og Terje stod for at et hav av konfetti ble skutt til værs.

I tillegg var det også duket for presentasjon av et helt spesielt rom. Naproom. Ordføreren fikk selvsagt gleden av å erklære rommet for åpnet. Overraskelsen var stor da det allerede «nappet» noen der inne.

Harald Furre innvier 2. etasje med stående applaus!
Her kan CoWorx- medlemmene “nappe”.
Carl Eric fra OffshoreCrew ble “tatt på senga” av Ordføreren i Naproom!

Ca klokken 2030 var 3. etasjen ryddet, glassene tømt og tapasen fortært. Da var det tid for gründerpub. Her var det nettverksbygging og bransjeprat på høyt nivå. Flere folk fant veien til arrangementet, som var åpent for alle i dette lokalet. Mange holdt ut til siste time, før puben måtte stenge. Godt å være gründer når man kan bestemme arbeidstiden selv dagen derpå:-)

For en feiring, for en gjeng. Tusen takk!

Leave a Reply