Etter å ha vært uføre i mange år, og kjent på sorgen det medførte ved det å være
utenfor arbeidslivet, fant Marianne ut av at hun kunne bruke sin egen kunnskap og
sine praktiske evner til å både selge produktene sine, og samtidig holde kurs i det hun driver med.

Marianne startet derfor Inspirerende kurs i 2018. Hun har alltid vært glad i å møte nye mennesker, og det får hun nå anledning til ved å holde kurs for andre i sitt eget verksted. Det å kunne formidle sin egen kunnskap til andre er både givende og motiverende.

Opprinnelig så startet det hele i 2002, med Tiffany glassarbeid. Senere kom også interessen for laging av blyglass, såper, drops, vikingsmykker, bivokslys, bivoksark og mosaikk. Det å ha en hobby hun kunne holde på med hjemme på kveldstid etter å ha blitt alene med sine to barn var optimalt. Glassarbeidet ble begynnelsen på en spennende reise, og på bakgrunn av dette kjøpte hun sitt eget verksted i 2010.

Om sommeren holder hun verkstedet, som ligger på Sjølingstad, åpent et par ganger i uken. Til våren vil hun også få hjelp av sin mann, som vil holde kurs i laging av hagemøbler i tre, samt bilkurs for damer. Deltakerne på kursene er voksne, og flesteparten er damer. Når hun holder online-kurs i Tiffany har hun deltakere fra hele landet.

De største utfordringene med å drive for seg selv på denne måten er uten tvil økonomi og markedsføring. Visjonen er å bli bedre kjent, og dermed nå ut til flere. Et kurssted på Sørlandet som tilbyr kurs litt utenom det vanlige er drømmen, og etter hvert er ønsket å tilby kurs som teambuilding og målrettede kurs til blant annet lag, foreninger, vennefester, utdrikningslag med mer.

Det er lett å merke at dette er noe Marianne brenner for, og vi håper å nå ut til flere av de som er på leit etter lignende. Vi er ikke i tvil om at det Marianne formidler er av god kvalitet, og vi kan på det sterkeste anbefale å melde seg på. Selv så skal hvertfall undertegnede melde seg på bilkurs til sommeren, det er veldig, veldig, veldig etterlengtet…

Besøk gjerne Inspirerende Kurs sin Facebook-side:
https://www.facebook.com/Inspirerende-kurs-269624993620734/
Vi er ikke i tvil om at du kommer til å la deg inspirere!