En innholdsrik, lærerik og vellykket uke er over. Gründeruka Agder 2017 er herved et tilbakelagt kapittel, men den fortjener uten tvil et lite mimre-innlegg.

Gründeruka er en del av Norges bidrag til Global Entrepreneurship Week, som er en verdensdekkende bevegelse som arrangerer gründer- og entreprenørskapsrettede aktiviteter under samme uke i hele 160 land. Uke 46 er altså en uke dedikert til gründere, hvor man har store muligheter til å tilegne seg ny kunnskap for å være bedre rustet til morgendagen. I tillegg har du en unik mulighet til å få deg et større nettverk, og i en gründer-verden er det gull verdt.

Vi har i år som i fjor vært så heldige at vi har hatt flere arrangementer på huset, blant annet Gründerkveld og ukens store Grande finale. I tillegg inviterte vi til Gründerpub på torsdag, og det var kjempe hyggelig. Det kan være fint å treffe hverandre i litt uformelle settinger, visittkort ble utvekslet og forhåpentligvis kan det føre til et samarbeid på veien videre.

Gründerkveld

 

Tirsdag 14.11 var tiden inne for Gründerkveld, og det var stinn brakke. Det er kanskje ikke så rart når Kristiansand kommune, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Innoventur Sør og Connect Sørlandet går sammen for å arrangere en kveld hvor temaet er innhenting av kapital. Erfaringer ble delt, og nyttige råd om hvordan man blant annet gjennomfører en crowdfunding-kampanje var bare noe av det deltakerne tok med seg i sekken hjem igjen.

Gründerpub

Torsdag 16.11 møttes mange lovende gründerspirer til gründerpub, og interessante historier rundt det å starte for seg selv ble utvekslet. Det er utrolig inspirerende å høre hva som motiverer folk til å starte for seg selv, og ikke minst hva som motiverer de til å fortsette.

Grande Finale

Etter en hektisk og intensiv uke møttes gründerne for en rolig og avslappende avslutning her på CoWorx. Innovasjon Norge og Vest-Agder Fylkeskommune inviterte til pizza og internasjonale gründerhistorier, og en av våre egne medlemmer Javier Zahn fortalte om sin gründerreise. Godt oppmøte, engasjerte og nysgjerrige folk, i tillegg til interessante historier gjorde avslutningen på Gründeruka Agder 2017 til et av høydepunktene. Vi gleder oss allerede til neste år, og med lomma stappfull av motivasjon og nye ideer fortsetter vi å jobbe oss fremover med et mål i sikte – nemlig å skape våre egne arbeidsplasser hvor vi får jobbe med det vi brenner for.

Gründeruka Agder 2017, takk for oss – vi ses neste år!