Våren 2017 innledet vi et samarbeid med Sparebank 1 SR-bank. Et samarbeid vi setter umåtelig stor pris på. Et samarbeid som har gitt 9 kull, 90 bedrifter, og over 100 gründere en kickstart på gründertilværelsen her hos oss. Samarbeidet kaller vi for Gründerhub, og her får du Gründerhub fra A til Å.

Gründerhub avholdes i Kristiansand, Stavanger og Bergen, og er et gratis akselerator-program for gründer-spirer som ønsker å teste ut sin ide eller sitt prosjekt. Det er et lav-terskel tilbud i den form av at du ikke trenger å ha kommet langt. Det eneste du trenger er rett og slett det DU mener er en god ide. Alle gode ting starter med en god ide.

Vi har ukentlige sit-downs, da samles hele gruppen sammen med fasilitatoren, og idemyldring og nettverksbygging står i fokus. Her er det ofte mye å hente, så verdien av sit-downs er stor. Men, om du ikke alltid har mulighet til å delta, så gjør det absolutt ingen ting. Du møter når du selv har muligheten.

I tillegg til sit-downs så får du salgstrening/pitch-trening, opplæring i aksjeloven, og business model canvas. Introduksjon til investorer vil du også få underveis. Som du kanskje allerede har skjønt, listen over nyttige verktøy du får med deg på veien er lang.

Prikken over i-en, i våre øyne hvertfall, er det at du blir et fullverdig medlem av CoWorx i de fire månedene du deltar i Gründerhub. Nettverket vi besitter er stort, og mye kan skje over en kaffekopp tidlig en mandagsmorgen. Eller seint en torsdagskveld for den saks skyld. Du får tilgang til våre lokaler døgnet rundt, og kan dermed jobbe både dag og natt om ønskelig.

Mange deltakere velger å fortsette som medlem hos oss når de fire månedene er over, men det er absolutt ikke et krav. Blant de som i dag fremdeles er medlem finner du Seaber AS, Voluto, ForbedringsConsult, og HentePant. Sistnevnte vant også Gründerhub-prisen i sitt kull. Og den må vi jo ikke glemme å nevne. Gründerhub-prisen er sponset av Sparebankstiftelsen SR-Bank, og 50 000 kroner deles ut til en i hvert kull. Deretter samles de to vinnerne, en fra hvert kull av de to vi har i året, sammen med vinnerne i Bergen og Stavanger, og kjemper om å vinne 250 000 kroner. Du har altså muligheten til å vinne til sammen 300 000 kroner, og hvem har vel ikke lyst til det?

Deltakelsen lar seg også lett kombinere med både skole, jobb og familieliv. Hver enkelt deltaker bestemmer selv hvor mye de vil benytte seg av tilbudet, og hvor mye de ønsker å delta. Det er viktig for oss å presisere dette.

Fordelene med å delta i Gründerhub er mange. Det er nesten litt uvirkelig for oss å tenke på at vi nå i september skal i gang med Kull 10 her i Kristiansand, men gudd å gøy. Vi gleder oss skikkelig til å ta i mot ti nye deltakere, og nå er det altså bare ti dager igjen til søknadsfristen går ut.

Så, kjenner du noen som burde slenge inn en søknad? Eller, kanskje du burde slenge inn en selv? Da er det vel ikke så mye mer å si enn GJØR DET!! 😉

https://grunderhub.no/kristiansand