Det er med ydmykhet, sommerfugler i magen, og stor begeistring at vi kan invitere til Sørveiv Tech 2018!

1. november – en magisk dato hvor Radisson Blue Caledonien Hotel fylles med folk som brenner for fremtiden, for nye muligheter, for ny teknologi og for å skape, lede og løfte virksomheter. Vi er midt inne i en teknologisk revolusjon! Overlevelse er én ting. Men hvordan griper vi mulighetene som de enorme endringene gir? Hvilke løsninger implementeres? Greier vi å skape en ekte fornyelsesiver i hele organisasjonen? Utnytter vi innovasjonskraften som ligger i møtet mellom startups og store virksomheter? 1. november kommer toppledere, suksessgründere og toneangivende innovatører til Kristiansand for å avsløre hva de gjør for å lykkes.

Sørveiv Tech er en nyskaping. Men Sørveiv er allerede en veletablert nordisk musikkbransjehappening i Kristiansand. Med Sørveiv Tech utvides det hele til en langhelg hvor også konferansen Sørveiv Music Summit og festivalen Sørveiv Live foregår.

Det hele startet etter at CoWorx og Egde Consulting deltok på South by Southwest (SXSW) i Austin, Texas – verdens største happening for musikk- og filmindustrien, teknologibransjen, media, startups og investorer. Undertegnede tok tanken med videre, gikk i dialog med Sørveiv og sammen med de øvrige aktørene ble nysatsingen Sørveiv Tech skutt i gang i mai 2018.

Selv om Sørveiv-satsingen aldri skal bli en krampaktig lokal SXSW-kopi, så er noe av tankegodset fra Austin en inspirasjonskilde. I fellesskap ønsker vi å utvikle en utradisjonell arena hvor ulike bransjer, beslutningstakere og talenter møtes på tvers for å kunne skape fremtiden sammen. Intet mindre!

Det er ikke bare litt kult at Sørveiv Tech-gjengen har fått tak i store ettertraktede foredragsholdere fra blant annet Google, Microsoft, Snøhetta, Telia, ABB, Equinor, Kongsberg Digital og en lang rekke superspennende gründerbedrifter. Sørveiv Tech blir en opplevelse utenom det vanlige. En dag med verdifulle råd, aha-opplevelser, nye ideer, latter, uventede møter og ny energi.

Men så er spørsmålet – vil dette falle i smak? Blir dette konferansen som de sentrale næringslivslederne kommer på? Opplever investorer det som nyttig og viktig nok til å prioritere å delta? Stiller gründermiljøet? Kommer beslutningstakerne fra det offentlige? Vi er ikke i tvil om svaret, og det bekreftes av antall solgte billetter hittil. Sørveiv Tech har skapt et stort engasjement allerede. Velkommen til å oppleve Sørveiv Tech 1. november. Vi gleder oss stort!

Christine Wassengen & Øystein Tønnessen