Vi i CoWorx har lenge hatt et uformelt samarbeid med EGDE Consulting i form av flere ting. De har blant annet hjulpet flere av våre oppstarts-bedrifter som har vært med i Gründerhub, og vi har sammen gjennomført faglige seminarer her på CoWorx, i tillegg til Hackatons.

Vi følte nå at tiden var inne for å inngå en forpliktende strategisk samarbeidsavtale, og på tirsdag gjorde vi nettopp det. Vi ser for oss et mye tettere samarbeid fremover, da vi begge har samme ønsker og samme mål for fremtiden. Målet om å synliggjøre Sørlandet når det gjelder gründerskap, og legge til rette for at vi sammen med oppstartsbedrifter kan utvikle oss innenfor både det digitale skiftet, og ved å øke verdiskapninga. Vi har lyst til å konsentrere oss om å øke Sørlandets tiltrekningskraft, og vise at vi er en fremoverlent region som står på, og gir alt.

Det å legge til rette for et kreativt miljø, hvor nye ideer er velkomne, er noe vi mener er viktig. Vi er nødt til å omfavne de som tør å satse, de som velger gründer-tilværelsen fremfor det trygge. Det er jo sånn verden går videre, ved at noen tør å satse på noe de mener er viktig. Det ser vi helt klart både gjennom gründerhub, og gjennom alle medlemmer som sitter hos oss. De som jobber fra morgen til kveld, og de som virkelig brenner for det de tror på.

Videre fremover er vi nødt til å omfavne en av de store nye trendene i det globale co-working miljøet, nemlig corporate co-working. Viktigheten av å flytte innovasjonen bort fra det operative, og inn i det kreative miljøet kan vi ikke overse, og dette er noe av det vi ønsker å samarbeide om fremover, sier daglig leder i EGDE Consulting, Jøran Bøch.

Daglig leder i EGDE Consulting, Jøran Bøch.

Vi er beæret over å få lov til å samarbeide med EGDE Consulting, og vi gleder oss virkelig til veien videre. Dette kommer til å bli skikkelig gøy. Daglig leder hos oss, Terje Klungland, sier med et smil at EGDE virkelig har sett verdien i corporate co-working rundt forbi i verden, og har med dette ønsket trenden velkommen til Norge, og ikke minst – Velkommen til Sørlandet!

Daglig leder i CoWorx, Terje Klungland.