1) Enkel oppstart

Gründere og små bedrifter får en sjanse til å jobbe i et fullt utstyrt lokale uten å bekymre seg for kostnadene ved å sette opp et eget kontor. I et gründerfelleskap er alt inkludert, slik at du kan bruke mer tid på å utvikle og skalere bedriften din.

2) Læring

Det beste som finnes er å ha mennesker rundt seg som kan noe du ikke kan. Her møter man andre gründere og forretningsfolk – alle med unike erfaringer man kan dra nytte og lære av. Det arrangeres også events og seminarer som gir deg det faglige påfyllet man trenger. 

3) Fasiliteter

Moderne lokaler, fullt utstyrt møterom og lynraskt internet er bare noen av fasilitetene man har tilgjengelig. Det gir et godt førsteinntrykk i kundemøter og en enklere hverdag for alle som sitter der.

4) Nettverksbygging

Selv om gründerfelleskap først og fremst er et sted hvor man kan jobbe effektivt, så er det også et sted for å sosialisere, dele, lære av andre og etablere nye bekjentskap. Det å ha et godt nettverk rundt seg er essensielt i for utvikling og vekst. 

5) Fleksibilitet

Med ulike medlemskap finner du en løsning som passer deg og din bedrift. Tilgang har man døgnet rundt, slik at du kan jobbe akkurat når det passer deg. Hvem sier at 8 til 4 er fasiten? 

Sjekk våre medlemsskap her