fbpx
Nettsider 5

Ole Petter Ramfjord

Trabbic

Trabbic har produsert et ståbrett for blant annet kontorlandskap.

Nettsider 7

Kjetil Bjørgum

Hylestad Solutions AS

Utvikler og produserer en ny type løfteutstyr.

Nettsider 8

Øyvind Mjanger

Onkartgromt AS

Onkartgromt AS ønsker å utvikle, og produsere audio-effekt-pedaler for bassister verden over.

Nettsider 2

Mikkel Mikkelsen

Mikkel Mikkelsen

Ønsker å lage en automatisert isbar/automat.

Nettsider 4

Elisabeth Grønn Ramsdal

Ramsdal Engineering

Ramsdal Engineering utvikler en bølgeradar for offshore-industrien.

Nettsider 3

Anna Sivertsen

Tinde AS

Tinde AS ønsker å selge det norskutviklede interiørproduktet, TidyHangers, både i Norge og globalt.

Nettsider 1

Elisabeth & Aina

Ressurssenteret UNIK

Elisabeth og Aina ønsker å gjøre noe fint for Ressurssenteret UNIK.

paper-cutting-background-4774268_1920

Jose Corado

Joalco AS

Joalco importerer og tilbereder kaffe direkte fra Jose`s familiegård i Guatemala. Målet er å etablere en merkevare som representerer kaffe av god kvalitet.

paper-cutting-background-4774268_1920

Lars Otto Johnsen

Another moment

Another moment ønsker å hjelpe lokale bedrifter slik at de kan bli mer synlig på nett ved hjelp av Digital markedsføring.

Sverre

Sverre Eik

(Transport besparelse)

Sverre ønsker bedre opplæring av yrkessjåfører slik at man enklere kan spare tid, og planlegge ruter.

Kristian

Kristian Sirevåg

Kristians Aksjeselskap

Kristian ønsker å utvikle noe som gir bedre styring av kaffelogistikken hos serveringssteder og på arrangementer, slik at man får bedre kvalitet og svinnreduksjon som effekter.

Hassan

Hassan Zouhar

Seaber AS

Seaber AS har ved hjelp av teknologi utviklet en app slik at båtlivet blir både morsommere og enklere.

Hans

Hans-Jørgen Kristiansen & Eirik Thilesen Svagård

Lux Fictus

Lux Fictus har som mål å gjøre det enklere for folk å lese bøker ved hjelp av en app, som fungerer som en leseassistent.

33

Øyvind Egaas Stenberg, Emma Lunden & Bjørn Andreas Mong

Bærekraftfestivalen

Bærekraftfestivalen ønsker å lage Norges ledende sosiale arena for å øke kompetansen om bærekraft.

El

Elin Westbø

No1Products

No1Products produserer egendesignet tallerkener for barn.

Yavuz

Yavuz Oncu

Locate

Locate utvikler en app hvor man kan lære seg norsk og enkle ord på en ny måte.

Olga

Olga Maltseva

Maltseva VR photography

Maltseva VR photography ønsker å anvende moderne og nyskapende kamerateknologi og teknikker for å transportere deg inn i dine mest dyrebare minner, og til kjente og kjære steder som om du er der igjen.

Hanne Marie E. Jelavic

GEA Carbon Capture AS

GEA Carbon Capture AS vil benytte en naturlig teknologi og metode for å fjerne og lagre atmosfærisk CO2 for å selge verifiserte CO2 andeler/kvoter.

1

Rune Drange

Hallquist Watch Co. Of Norway

Hallquist Watch Co. Of Norway designer og utvikler armbåndsur.

2

Eialin Kvamsø

Nimbler

Nimbler ønsker å tilby fotografering over hele landet, hvor hensikten er å kjøpe opp ledig kapasitet fra andre fotografer slik at de kan levere rimelig produkt til en pris som ligger under den “normale” markedsprisen.

3

Alexander Teinum

Diligent coder

Diligent coder digitaliserer hverdagen til vaktmestre, slik at de enkelt kan holde styr på tilstanden til leilighetene i for eksempel et borettslag.

4

André Knudsen

“EFAT” – “environmental footprint awareness tracker “

Ønsker å lage en app som hjelper å tracke miljøavtrykket vi som enkeltmennesker har på miljøet i vår hverdag. Presentert på en gøy, og lærerik fremstilling.

5

Nickolas Eek

10x Web AS

Vi hjelper lokale bedrifter med å annonsere profitabelt og målbart på digitale kanaler.

6

Geir Bjørnerud

Deploy AS

Deploy AS ønsker å lage en plattform/app for pårørende av pleietrengende/eldre, og deres behov i forhold til å følge opp at familiemedlemmer får riktig pleie av kommunal omsorg.

7

Lillian Nordheim & Shalina Stisen

MeetNeed

MeetNeed er en online plattform som lar folk gi penger til trengende personer som har blitt trent og sertifisert i entreprenørskap, sikkerhetsklarert av en AI, og holdt ansvarlige gjennom MeetNeed.

8

Jørgen Aunand & Einar Vastveit

Agrosense AS

Agrosense ønsker å bruke drone og bildebehandling for å gi bonden mer presis data om åker, slik at bonden sparer tid og produserer mer med mindre innsats.

9

Bente Hafslund Rysstad

hjemmefarge.no

hjemmefarge.no ønsker å tilby en online frisørtjeneste med salg av hårfarger til hjemmebruk, i tillegg til den beste veiledningen og utstyret til hjemmefarge.

5

Elvis Duro

Proof of authorship

Proof of authorship is about proving the right of the authors in music industry,  helping music industry to have an authomatic structure of sharing revenue.

Jahn Åsvald Einarsmo & Rolf Enver Lampe Bjørnstad

Sentient AS

Sentient spesialiserer seg innen kunstig intelligens (Deep Learning), og bruker dette til å energi-optimalisere næringsbygg. Dette er en gren av bedrifts modellen, til prediksjon av finansielle begivenheter som et aksjeselskaps-suksess/konkurs, og fremtidige nøkkeltall.

Janne Ringøen

Fly me to

Fly me to produserer og selger egenproduserte smykker med et viktig budskap. Budskapet om frihet og godhet, som er veldig aktuelt i vår tid.

Maximilian Trommer

Rebartek AS

Rebartek lager armerings-kurver til betongkonstruksjoner med industri-robot. Rebartek sine kunder kan for eksempel være entreprenører, som da vil få levert en komplett tjeneste, altså fra design til ferdig produsert armerings-kurv levert til byggeplasser.

Mona Skisland

EquiConnector AS

EquiConnector skal være en felles digital plattform for hestebransjen. Ved hjelp av prinsipper fra delingsøkonomien er målet å få økt økonomisk og tidsmessig fleksibilitet, slik at flere får gleden av å holde på med hest.

Silje Merethe Fossnes

Bon Vivant AS

Bon Vivant har en nyskapende innovasjons idé med et stort internasjonalt potensial. Dette er en ide innen næringsmiddelproduksjonen som skal løfte kvaliteten for en hel bransje, og samtidig sørge for en betraktelig bedret HMS, i tillegg til tidsbesparelse for brukerne.

Torgeir Graaner Valborgland

Læringsbanken

Læringsbanken ønsker å lage en nettside av og for lærere til det beste for eleven, basert på delingskultur og den nye læreplanen som er gjeldende fra høsten 2020.

Natalia Frigstad

Frigstad Consulting

Natalia Frigstad vil utvikle en applikasjon for idrettsutøvere og sportsinteresserte.

Veronica Haarklau

UN Design

Emil Mühlbradt Sveen & Jørn Folmar Nilsen

DropTech AS

Gutta i DropTech jobber med å lage et nytt system for kjemikalieinjeksjon, da primært for olje- og gassindustrien, men systemet har også applikasjoner for annen prosessindustri. Produktet kan levere høyere nøyaktighet over et større strømningsområde enn eksisterende løsninger.

John Fasting Sørbø

Voluto AS

Voluto jobber med å lage en energiproduserende belysning hvor utgangspunktet er en lyktestolpe drevet av fornybare energier, både sol og vind. Energipotensialet er større enn kun til å drive lys, så tilnærmingen muliggjør å tilby gratis-tjenester og smart-by applikasjoner.

Steffen Borgersen

HentePant

Ideen til HentePant er å utvikle en brukervennlig teknologisk løsning som muliggjør en enkel kommunikasjon mellom de som ønsker å donere sitt pantegods, og de som ønsker å hente det. På denne måten ønsker de å oppmuntre privatpersoner, små og store bedrifter, organisasjoner, foreninger, og alle andre til å ikke bare pante mer, men til å pante bedre.

Asbjørn Rødland

Izitemp

Izitemp sin ide er å utvikle, produsere og selge LED-belyste produkter styrt av en digitalt termometer. Ideen er unik da hele, eller deles av produktet reagerer på den fastsatte temperaturen, og lyser grønt ved oppnådd temperatur.

Marianne Høksås

ToTheLoo

ToTheLoo er en hygienisk og lettvint løsning for toalettet. Vi skal utvikle og selge en toalettring-løfter til å løfte opp og, og legge ned toalettringen. Produktet dekker kundens behov for en hygienisk, renslig og lettvint løsning på dette.

David Allen Hill

eAvia

eAvia ønsker å utvikle et hybrid kraftsystem til industridroner som øker tid i lufter med 4x, VTOL industridrone.

Kari Salvesen

SmartDeal AS

Vi ønsker å utvikle en trendy og effektiv bordparasoll som kan skjerme blant annet pc-er og nettbrett. Dette er et konsept med stort utviklingspotensial.

Isabel Cuadrado Gabrielsen

Bellas

Bellas ønsker å finne menneskers indre drivkraft til å starte noe eget, med andre ord – hjelpe til med å gjøre drømmer til virkelighet.

André Aagedal

AirTool

AirTool er en lånetjeneste/app for privatpersoner hvor man enkelt kan søke etter ønsket produkt innenfor et område, og innen en prisklasse man selv ønsker for lån av alt slags verktøy.

Bjørn Andreas Mong

Pax Urbania

Pax Urbania ønsker å produsere mat der folk bor. Tanken er å produsere mat i containere så effektivt, og på så liten plass som mulig. Hele produksjonen skal kunne styres og overvåkes for at det skal bli så automatisert som mulig.

Birgith Rosseland

Always Cargo AS

Vi ønsker å utvikle et digitalt styringsverktøy som kan gi bedre effektivitet og lønnsomhet gjennom kvalitetssikring, raskere oppgjør og mer returlast for godstransport mellom 12 og 30 tonn.

Irene Svendsen

Brukerblikk

Det finnes mange smarte annerledestenkere som av ulike årsaker faller utenfor arbeidslivet, og vi ønsker å bygge opp et team av annerledestenkere som i dag står utenfor arbeidslivet slik at de kan få muligheten til å bli en del av det igjen.

Vivian Wam Fjell

R-Ex Communications AS

Vi ønsker å utvikle en mer personlig toveis interaksjon med medelever i grupper og med lærere, via videostream, chat, onenote og andre programmer i et «multi-dashbord» som er designet og tilrettelagt for studenter.

Øyvind Egaas Stenberg

Aquasolis Global

Aquasolis Global AS skal produsere og selge drikkevann. Dette skal vi gjøre ved hjelp av egenutviklede vannrensemaskiner (teknologi: omvendt osmose).

Lars Gunnar Stokke

NaprapatPluss

NaprapatPluss ønsker å skape en mobil plattform som styrker fokuset på skadeforebyggende trening blant unge. Vi ønsker å gjøre forebyggende trening både gøy og inspirerende.

Robin Amir Rondestvedt Moudnib & Sondre Flovik

Decentralize IT AS

Vårt produkt er en mobilapplikasjon til Android og iOS med et utgangspunkt i bildedeling hvor innholds-skapere får betalt for arbeidet sitt, hvor konsumenter kan bidra til verdiskaping, og hvor promotører direkte kan forhandle med innholds-skapere.

Birgitte Kleivset & Kine Halland

Se de`

Se de’ s forretningsidé er å tilby skreddersydde keramiske produkter laget i Kristiansand, i tillegg til andre produkter som krus, t-skjorter og caps i eget brand.

Martin Venaas

QRbase

Vi ønsker å opprette QR-koder for kampanjeadministrasjon, sporing og analyse. Et dynamisk markedsføringsverktøy laget for morgendagens markedsførere.

Kristoffer Liland

Ripple Aerospace AS

Vi utvikler romfartøy som på sikt skal bygges i skipsverft. Det inkluderer en ballast-tank som sikrer at rakettmotoren er tørr i sjøen. Slik kan vi legge hele raketten i sjøen, fylle ballast-tanken med sjøvann, og avfyre raketten i vertikal stilling.

Eirik Jakobsen

Eirik Jakobsen

Jeg ønsker  å utvikle software roboter (RPA) for å automatisere repetitive prosesser i firmaer. Tilby løsninger som gjør at bedriftene kan reinvestere bespart tid til andre formål.

Ole Georg Bysheim

Medikey AS

Vi har utviklet et verktøy i liten dimensjon,  som er et absolutt behov innen sykehus og helse-personell. Produktet er 3D printet i plast, og stanset i kirurgisk stål for testing.

Tobias Moe

Fòr for folk

Vi ønsker å kunne eksperimentere med eksisterende tradisjonelle mat- og drikkeprodukter for å så oppdage nye varianter. Vi vil fremme det lokale (råvarer og kompetanse) samt skape arbeidsplasser lokalt (i forhold til produksjonssted).

Halldor G Halldorsson

MillenniumHus AS

Vi har utviklet den neste generasjon av hus, nemlig av bindingsverk av tre. Bedre, billigere, tryggere, lever lenger, mer miljøvennlige, isolerer bedre, og ikke minst, koster mindre.

Michael Rodenbeck

FerskogFerdig

Jeg har utviklet en spray som gjør at oppkuttet frukt holder seg bedre og lenger. Både med, og uten smak.

Espen Schjøttelvig og Mads Stensrud

Nexus E-sport AS

Vi tilbyr et sted der man kan følge e-post på storskjerm, spille på konsoller/PC med venner, og muligheten for å avholde lokale events og turneringer. Vi serverer hjemmelagede hamburgere samt alkohol (ingen sprit) – en sportsbar for dataspillentusiaster.

Vibeke Siljan

Little Climby

Jeg har produsert en ribbevegg for små barn, som gjør at de enkelt kan reise seg.

Markus Stisen

AIKOM

Vi jobber med å utvikle en digital saksbehandler for byggesektoren som skal selges inn til kommuner i Norge. Den er basert på artifisiell intelligens teknologi. Den kan samle inn informasjon som trengs for å fatte et vedtak og vil kunne skrive et vedtaksbrev.

Kristoffer H. Engebø

Numetry –  www.numetrygame.com

Numetry ønsker å fornye måten norske elever lærer på. Dette skal gjøres gjennom moderne og lærerike videoer på nettet. Dette gjør at elevene får læringen bedre tilpasset sitt nivå, mens lærerne får et bedre verktøy for oppfølging og evaluering.

Lena Staddeland

Sanasella

Jeg har produsert, og selger nå en ny type kundestol i frisørsalong som skal redusere frisørens fysiske belastning og forebygge muskel og skjelettplager.

Hassan Zouhar

Itevo AS

Vi bygger en veldig fleksibel, webbasert, plattform for ECM (Enterprise Content Management).

Ane Tollerød Fosse

Tails AS

Jeg selger bilder/postere og andre produkter med håndtegnede illustrasjoner, som jeg selv har tegnet.

Mads Hatlevik

Pblikum

Vi vil hjelpe kulturhus, konsertarenaer, konsertarrangører og festivaler med å utnytte potensialet i metadata som genereres i forbindelse med billettsalg.

Ronny Myrene

JOBYY AS

Vi har laget en app hvor folk kan legge ut småjobber, eller utføre småjobber.

Hilde Hovland

ForbedringsConsult

ForbedringsConsult ønsker å utvikle en app og tilhørende program («QW-Quantifying Waste”) for å kvantifisere sløsing med tid i organisasjoner.

Mette Kjær Enger

Electricute DA

Vi tenker nytt rundt elektriske komponenter, som stikkontakter, brytere, dimmere og “padder”.

Geir Andrè Strømsvold

DIGFO

DIGFO ønsker å utvikle et gratis program som skal gjøre sikkerheten for bedrifter enklere.

Christen Hermansen

Min Havn

Minhavn.no tilbyr gode havneadministrasjonsløsninger for fritidshavnere.

Vaibhav Bhutoria & Sona Shyamsukha

Penguin Up

Penguin Up utvikler en løsning som gjør at man enkelt kan dele både taxi og kostnader om man skal samme vei.

Harald Unander

Harald Unander ENK

Harald Unander ENK utvikler, og selger løsninger og elektronisk utstyr for overvåkning og sikring av datanettverk i husholdninger.

Ingvild Soldal

MiaH Design

MiaH Design utvikler og leverer skreddersydde puter av høy kvalitet til dine utemøbler. Putene er vannavvisende, fargesterke og hurtigtørkende.

Andrè Torkelsen

EasyZign

EasyZign har utviklet en brukervennlig nettløsning som gir deg tilgang til informasjon om utstyr via QR-koder og NFC brikker.

Hanne Swatland Gunnarsson

Swatland AS

Swatland AS tilbyr kvalitetsrike språktjenester i en rekke språkkombinasjoner. Vi skreddersyr kompetansen til deres behov og sørger for at dere får det dere trenger, når dere trenger det.

Tahani Siddik Berge

Bitmesh

Bitmesh har utviklet et IOT og skybasert system som automatiserer periodiske kontroller av brannpumper og sprinkleranlegg, og tanken er at dette etter hvert kan brukes på alt som i dag testes manuelt.

Markus Stisen

NumberShopper

NumberShopper er en ny shoppingtrend som øker salgsvolumet til en veldig lav kostnad.