fbpx

meet the team - - Circle - Individual

Yngvar Andersen

Daglig leder I Hotel Express International

Hotel Express International har holdt på med hotellrabattsystemer og rabaterte hoteller siden 1987.

I juni 2019 solgte vi ut hovedproduktet HEI Member card som var et medlemskapsprodukt vi hadde for små firmaer. Da hadde vi franchises over hele verden. Siden salget har vi jobbet for å utvikle nye produkter innen vår bransje.

I dag har vi produktene:

HEI Online – Hovedsystemet. Det er et lukket hotellbookingsystem som brukes som lojalitetsprodukt for kunder av store firmaer. Kundene får egne branded hotellbookingsider og tilhørende app. 230 000 hoteller til gunstige priser med prisgaranti. Systemene er 100% egenutviklede. Vi har kunder her som Etisalat, LO Danmark, Kinder, Benfica fotball, Alle boligbyggelag i Norge, Bupa International og mange flere. Systemet er veldig stort med tilhørende back office der en kan justere det meste for alle kundene. Det er også rabatt på leiebil, fly, Resorts, flyplass lounger og sport/konserter (premier league etc).

HEI Voucher
– Bruker hovedsystemet. Her kan man selge rabatterte rabattkoder som gir ønsket avslag på alle våre hotell. Kodene kodes med utløpsdato, rabatt, valuta mm.

HEI Prepaid
– Bruker hovedsystemet og er vårt hovedsatsingsområde. En lager hotellpakker som eksempelvis 3 netter i Italia for 2 personer med frokost på 3-5 stjerners hotell for 200 Euro. En kan lage uendelig antall forskjellige pakker. Dette selges online eller i butikk. Ved salg fra butikk er det innpakkede bokser. Kunder betaler en fast pris ved kjøp og velger hotell fra webside som passer med kriteriene uten at pris vises eller kunden betaler noe til oss.

HEI Prepaid
selges via samarbeidspartnere i butikker over hele Danmark på alle Bilka, Elgiganten (Elkjøp), Føtex, Bog og ide kjeden, Magasin, Løvbjerg, Expert mm.  Før Covid-19 ble det enighet med et av verdens største firmaer innen opplevelsesindustri om salg i titusener av butikker i sentral Europa og USA og under Covid19 er det forhandlet videre for salg i Øst Europa, Singapore samt en del store online butikker i Australia, Norge og Sverige. Oppstart blir utover høsten 2020.

Eksempel på reklamefilm for en av boksene som vises på skjerm i butikk ved siden av boks: https://vimeo.com/vnrtv/review/363990397/5801e0405c

Kontaktinfo:
Tlf: + 47 01 65 92
Epost: yngvar@hotel-express.com
Web: https://hotelexpressonline.com
Eksempel på branded bookingside: https://ho.hotel-express.com/fordelskortet