Det var bare tilfeldigheter som gjorde at Sky valgte å bli i Norge, hun hadde nemlig vært på besøk hos et familiemedlem i Froland og mistet flyet sitt på vei hjem. De flotte fjellene og de grønne skogene gjorde ikke akkurat saken noe vanskeligere når hun og kjæresten da bestemte seg for å bli. Valget var enkelt, og nå har de bodd her i to år.

Sky kommer fra Litauen hvor hun jobbet som både Journalist, og som Frilanser i både radio og aviser. Hun jobbet også en liten stund som lærer før hun flyttet til Norge. Når hun da kom til Norge begynte hun å legge ut småjobber på Finn.no, og i tillegg til å jobbe som Renholder i private hjem fikk hun også vaske-oppdrag hos både Scandic og Burger King. Etterhvert begynte hun å vaske hos et av våre medlemmer, og da tok det ikke lang tid før hun kom i kontakt med vår alles kjære Sjefs-gründer, og da begynte selvfølgelig ballen å rulle. Sky fikk flere oppdrag, i tillegg til et hav av oppmuntrende ord om at hun burde starte sin egen bedrift. Det var skummelt å i det hele tatt tenke tanken på å starte for seg selv, ikke kunne hun språket spesielt godt og folk hun hadde truffet på veien før hun kom hit hadde ikke vært spesielt hyggelige. Hun har rett og slett jobbet i en bransje hvor vennlighet ikke står øverst på lista, og da er det ikke så enkelt å holde motivasjonen oppe.

Men, det er utrolig hva som kan skje med oss mennesker så lenge vi har noen som tror på oss. Sky forteller med et stort smil om munnen hvor mye det har betydd for henne at noen valgte å tro på henne. Selvtilliten og motet hun fikk gjorde at hun i høst startet Sky Renhold, og hun stråler når hun stolt viser frem sin fine blå logo. Hun driver nå sitt eget firma ene og alene fordi noen (det er vel ikke tvil om hvem noen er?) valgte å tro på henne. Drømmen nå er å kunne vaske kontorlokaler, bedrifts-lokaler, butikker, sol-studioer og så videre slik at hun på sikt kan ansette. Sky har på kort tid gått fra å ikke ha noen tro på seg selv, til å sikte høyt. Det er nesten med tårer i øynene at hun uttrykker sin takknemlighet ovenfor alle de som sitter på huset her, det er første gang hun har opplevd å bli tatt ordentlig godt i mot. Det er nesten med tårer i øynene at jeg sier meg helt enig. Det samme skjedde jo med meg for bare noen måneder siden fordi samme person som trodde på henne, trodde på meg. Det skal faktisk ikke mer til enn en person.

Hun lyser opp hele rommet når hun kommer for å vaske, hun elsker jobben sin og det synes. Vi er heldige som får lov til å ha henne her, og jeg tør å påstå at vi har byens beste Renholder. Det merkes ikke at hun kommer fra en bransje hvor vennlighet ikke står øverst på lista, men det merkes at hun er glad for det hun gjør. Og er ikke det det viktigste? Er det ikke derfor vi velger å starte for oss selv, sånn at vi kan drive med det vi liker å drive med? Det er hvertfall helt fantastisk med sånne glad-historier som dette, for det er jo en inspirasjon uten like. Vi liker at folk tar sjanser, for uten å ta sjanser så kommer du vel strengt talt ikke så veldig langt.. eller? For å få noe du aldri har hatt, må du gjøre noe du aldri før har gjort. Vi heier på alle som gjør nettopp det. Vi heier på Sky.