Hva er det egentlig som gjør at noen bestemmer seg for å utvikle et nytt produkt? Jo, som oftest er det fordi man ser mangler innen noe man selv interesserer seg for.

Dette gjaldt også for de tre gutta i Lagarhus Products AS, som startet for fullt i mai 2019. De har utviklet verdens første alt-i-et docking stasjon, som kort forklart gir deg en stasjonær opplevelse på din laptop.

Bakgrunnen for produktet var at de selv var i målgruppen som opplevde at dagens laptop ikke bare har få porter, men også dårlig ytelse, i tillegg til ingen muligheter for å oppgradere den i senere tid. Deres visjon var derfor å skape en sterk merkevare som fokuserer på høy kvalitet, og topp kundeservice til en akseptabel pris. Nå har visjonen blitt til virkelighet, og kan snart dermed gi stor glede til både gamere, 3D animatører/3D modellere, og personer som jobber i blant annet medieproduksjon, med flere.

Teknologien har vært vanskelig å implementere, da dette er svært avansert teknologi med veldig høye hastigheter på kretskortet, men ikke umulig. De har i dag overgått utfordringen, og prototypene fungerer bedre enn først antatt, og det er lite som gir større mestringsfølelse enn nettopp det. Nå er det CES i Las Vegas som står for tur, hvor produktet, BlackBeastPro, skal lanseres på Kickstarter 7. januar.

Når man ser mangler som en mulighet til å skape noe, i samarbeid med en god dose handlingskraft og motivasjon, voilà – et helt nytt produkt som plutselig dekker et hull i markedet. Ekstra kult er det også at produktet produseres i Norge.

Vi har absolutt latt oss imponere, og anbefaler at dere sjekker ut nettsiden deres – www.BlackBeastPro.com – for mer informasjon om produktet.