[ctitle title=”CoWorx – av gründere for gründere” color=”#2f852e” background=”#ffffff”]

CoWorx åpnet dørene i mars 2016 som et privatdrevet gründerhus og coworking space i Kristiansand sentrum. Vi tilbyr rimelige og fleksible kontorfasiliteter i et innovativt og livlig miljø med folk som driver for seg selv innen ulike bransjer. På CoWorx ønsker vi at medlemmene deler kunnskap, erfaringer og utfordringer med hverandre, og på den måten hjelper den enkelte til å lykkes.

CoWorx skal også være et møtested for det etablerte næringsliv, utdanningsmiljøer, offentlige aktører og andre. Alle som er interessert i innovasjon, entreprenørskap, utvikling og nettverksbygging er hjertelig velkommen innom!

Trenger du et sted å arrangere møte, kurs eller andre events? Sjekk mulighetene hos oss her. Det er mye aktivitet og arrangementer på huset. Informasjon og påmelding til de enkelte arrangementene finner du her.

CoWorx har samarbeidsavtaler med gründerhus i Berlin, Hamburg, Barcelona, Sofia, Austin og Oslo. En viktig ambisjon for CoWorx er å stimulere til innovasjon og vekst for gründermiljøet på Sørlandet – også i nasjonal og internasjonal sammenheng!