Jeg har vært del av miljøet på Coworx siden oppstart i mars 2016. Jeg digger konseptet, og synes det er utrolig inspirerende å være under samme tak med masse flinke folk med gode ideer. Hver dag du kommer på kontoret, så får du masse positiv energi fra folka rundt deg. Det gir deg motivasjon og giv til å komme i gang med dagen!

En gjeng som koser seg på grillparty på vår fantastiske terrasse!

Vi er et veldig unikt miljø med gründere fra forskjellige bakgrunner. Det er også et stort alderspenn på medlemmene som er fra 20 og oppover til 60+! I og med at det er så stor forskjell i alder på medlemmene, kunne det blitt mye ”klikker” i de forskjellige aldersgruppene, men det ser vi ikke her på Coworx. Her sitter alle sammen i lunsjen, og ofte med forskjellige hver dag. Tror dette er ganske unikt når vi har såpass bredt spekter i alder. Bare tenk hvor mye vi lærer av hverandre ved å utnytte dette til det beste ved å ”heie” hverandre fremover og ikke minst å hjelpe hverandre bli bedre! Aldri et nei i noens munn om du ber om hjelp (innen rimelighetens grenser selvsagt, men det er en selvfølge her faktisk). Når en trenger mer hjelp, betaler vi for hverandres tjenester. Helt genialt!) Det er også mange som bruker hverandres tjenester og det er jo for det første superpraktisk, men også utrolig gøy når så mange samarbeider i det daglige. Vi referer også business til hverandre når vi hører om noen som trenger tjenestene til oss på huset.

Så hvordan gikk jeg fra å være ett vanlig medlem på Coworx til festgeneral (Community manager – Social heter det vel egentlig på fancyspråket hehe)? Vel, det var en ganske kort prosess egentlig…. Fra jeg foreslo et sosial arrangement til Terje Klungland, til jeg var utnevnt offisielt på internforumet vi har gikk det vel 1 min, maks! Var vel ikke helt det jeg hadde i tankene, men det var jo bare å ta utfordringen på strak arm!

Hanne & Terje, pluss heiagjengen fra Coworx

Det å bli kjent sosialt med alle medlemmene, betyr utrolig mye. Jeg mener at når en har så mange gründere fra forskjellige bakgrunner og aldre under samme hus, så vil jeg gjerne bruke tjenestene til som sitter der. For å kunne referere business til andre medlemmer, vil jeg jo gjerne vite hvem de er og da er jo et sosialt arrangement noe som gjør nettopp det. Vi møtes etter arbeidstid og har en uformell tone. Den helt perfekte settingen for å bli kjent!

Vi jobber og står på for den ideen vi tror på, men vi trenger også å ha litt ”off tid”. Det er derfor jeg tror de tingene vi finner på er populære. På sommeren har vi grillfester, i mer mørke og vintertider har vi hatt julebord, bowling, filmkvelder og spillekvelder. Vi var til og med en tur i København i mai når Terje Klungland og Hanne Swatland løp maraton (sprekinger”). Det er ikke verst å ha med en egen heiagjeng fra Coworx til København!! Så som dere skjønner er det ikke bare bra miljø, men der noe for alle og enhver. Vi har det bare kjempegøy sammen! Det er en flott måte å bli kjent på (Vi vet nå hvem som er dårlige tapere, haha 😉 )

The Brick er klar til Oktoberfest!

Vi har hadde ”Oktoberfest” i høst som ble arrangert for første gang. Det ble en kjempesuksess, så blir nok en årlig greie. Det neste store på programmet er det årlige Julebordet i desember. Så får vi se om vi får til noe før det. Kanskje det blir noe vi tar på sparket? Vi har jo så flotte lokaler, så er jo bare en fornøyelse å ha fester og selskaper her. (Det er forøvrig mulig å leie lokale, bare å ta kontakt på nettsiden 🙂 ).

Det er Gründerpub den 16. November kl 20 på Charlies Bar i forbindelse med Gründeruken som er åpent for alle. Der er dere hjertelig velkommen. Er en fin mulighet til å møte endel av medlemmene på Coworx, men om dere vil være med på det sosiale vi har her internt på Coworx, så må dere bli medlemmer…!

Har du lyst å bli en del av denne fantastiske gjengen, er det bare å ta kontakt! Jeg kan anbefale det på det sterkeste. Det har gjort stor forskjell på min business, og jeg har fått en helg gjeng med nye venner! <3

Her sammen med Hanne, min assisterende festgeneral.

Elin Hansen